Zobrazit přihlášovací formulář

snowboardista

0.0
snowboardista

Potřebné ingredience

kokosový korpus,kokosový krém,ml.hmota obarvená bělobou,kokos na posypání

Postup přípravy

pro kokosového fajnšmekra:-),poprvé jsem pekla kokosový korpus, vynikající,zkoušela jsem vyrobit kokosový krém,a protože jsem v obchodě nesehnala kokosové mléko, tak jsem svařila 250 šlehačky 33%,přidala 100 g strouhaného kokosu,2 vanilkové cukry,chvilku povařila,nechala zchládnout, udělala krém nastavený kaší a přimíchala zchládký kokos se šlehačkou,mňamky mňamky...

c

c

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Marien77 15. 11. 2010, 18:59
Perfektní (^) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (hello)
julie4 15. 11. 2010, 16:02
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Venunka 15. 11. 2010, 14:24
(Y) (^) (Y) (^) (Y) (^) (Y) (^) (Y)
darinka30 15. 11. 2010, 11:29
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
lubomiraeglesi 15. 11. 2010, 11:11
Nádherný (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
(Gabriška) 15. 11. 2010, 10:37
Super (^) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
tetinka 15. 11. 2010, 9:47
:-o :-o (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
SimonaV. 14. 11. 2010, 23:18
Zuzi krásný (^) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Můžu se zeptat jak se Vám pracovalo s marcipánem,když jste ho obarvila bělobou? (clamp)
zuza1510 15. 11. 2010, 14:18
@SimonaV. celkem v pohodě,j,nedávala jsem jí tam moc,jen aby to chytlo nádech té bílé,je potřeba to pořádně zapracovat,je fakt,že hmota jakoby změní konzistenci,je taková pórovitá,i na vzhledu je to zblízka poznat,ale věděla jsem,že to budu posypávat kokosem...trvali na mléčném marcipánu,většinou se snažím přemluvit na WI,nerada bělobuji (N)
SimonaV. 16. 11. 2010, 10:07
@zuza1510 Zuzi já jsem právě bělobu už taky použila a byla to katastrofa,hrozně se mi ten marcipán pak trhal a o konzistenci ani nemluvím +o( Já jen,jestli jste to měla stejné nebo jsem udělala já nějakou chybu ,-)
zuza1510 16. 11. 2010, 12:13
@SimonaV. zatím se mi nestalo,že by se obarvený bělobou trhal,použila jsem víckrát,ale té běloby jsem tam opravdu dala trochu,kamarádka mi říkala,že tak dělala svatební a že dala celou lahvičku-na várku ze 400 g suš.mléka,aby to bylo opravdu bílé a taky nebyla spokojená s tím,jak se dělalo,no ale když na tom někdo trvá,se nedá nic dělat :-S
SimonaV. 16. 11. 2010, 12:39
@zuza1510 Zuzi,tak asi sem tam ty běloby dala hodně *-) Já teď právě budu dělat krtečka v zimě a také chtějí marcipán,jenže mám z té běloby až strach ,-) Tak raději opravdu zkusím dát jenom trošku a pak to posypat jako Vy kokosem :-)
zuza1510 16. 11. 2010, 13:22
@SimonaV. myslím,že jsem na hmotu z 200 g suš.mléka dala tak 2 kávové lžičky té běloby,jak jsem to zmastila dohromady-tak jsem tam malinko šmírla světle modré,jen pidipidi málo,aby to udělalo jakoby šmouhy...ale na fotu to není vidět pod tím kokosem,tak hodně zdaru (Y)
SimonaV. 16. 11. 2010, 13:31
@zuza1510 Zuzi,tak to já ji tam dala teda podstatně víc :^) Tak moc děkuji za radu a mějte se krásně (L) (L) (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie